Suche
Anzeige der Dokumente 1-3 von 3
From Potentials to Reality: Transforming Africa’s Food Production: Investment and policy priorities for sufficient, nutritious and sustainable food supplies
(2020-10)
This study identifies ways in which Africa can realize its potential to secure a supply of food for affordable and healthy diets through the sustainable use of its own resources. The focus is on investment, cooperation, ...
Von den Potenzialen zur Realität: Wie die afrikanische Lebensmittelproduktion gesteigert werden kann: Investitionen und politische Prioritäten für eine ausreichende, nährstoffreiche und nachhaltige Lebensmittelversorgung
(2020-10)
Diese Studie zeigt Wege auf, wie Afrika sein Potenzial zur Sicherung der Versorgung mit Nahrungsmitteln für eine erschwingliche und gesunde Ernährung durch die nachhaltige Nutzung seiner eigenen Ressourcen ausschöpfen kann. ...
Foreign direct investment in the African food and agriculture sector: trends, determinants and impacts
(2019-04)
In this paper, we seek to answer three research questions: (1) What is the pattern of foreign direct investment (FDI) in the African food and agriculture sector in the last 15 years? (2) What are the drivers of FDI in the ...