• Deutsch
    • English
  • About bonndoc
  • Guidelines
  • English 
    • Deutsch
    • English
  • Login
Search 
  •   bonndoc Home
  • Zentrale wissenschaftliche Einrichtungen
  • Search
  •   bonndoc Home
  • Central Academic Institutions
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-3 of 3

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

Vocational Education and Training for Farmers and Other Actors in the Agri-Food Value Chain in Africa 

Kirui, Oliver K.; Kozicka, Marta (2018-01)
The study analyzes the current state of Agricultural Technical and Vocational Education and Training (ATVET) in Africa and presents its challenges and opportunities. A review of the ATVET in selected Sub-Saharan Africa ...
Thumbnail

From Potentials to Reality: Transforming Africa’s Food Production: Investment and policy priorities for sufficient, nutritious and sustainable food supplies 

Baumüller, Heike; von Braun, Joachim; Admassie, Assefa; Badiane, Ousmane; Baraké, Evelyn; Börner, Jan; Chichaibelu, Bezawit B.; Collins, Julia; Daum, Thomas; Gatiso, Tsegaye; Gerber, Nicolas; Getahun, Tigabu D.; Glatzel, Katrin; Hendriks, Sheryl; Kirui, Oliver K.; Kornher, Lukas; Kubik, Zaneta; Luedeling, Eike; Mirzabaev, Alisher; Ndiaye, Papa Gora; Sakketa, Tekalign; Shah, Meera; Tadesse, Getaw; Walakira, John (2020-10)
This study identifies ways in which Africa can realize its potential to secure a supply of food for affordable and healthy diets through the sustainable use of its own resources. The focus is on investment, cooperation, ...
Thumbnail

Von den Potenzialen zur Realität: Wie die afrikanische Lebensmittelproduktion gesteigert werden kann: Investitionen und politische Prioritäten für eine ausreichende, nährstoffreiche und nachhaltige Lebensmittelversorgung 

Baumüller, Heike; von Braun, Joachim; Admassie, Assefa; Badiane, Ousman; Baraké, Evelyn; Börner, Jan; Bozic, Izidora; Chichaibelu, Bezawit B.; Collins, Julia; Daum, Thomas; Gatiso, Tsegaye; Gerber, Nicolas; Getahun, Tigabu D.; Glatzel, Katrin; Hendriks, Sheryl; Kirui, Oliver K.; Kornher, Lukas; Kubik, Zaneta; Luedeling, Eike; Mirzabaev, Alisher; Ndiaye, Papa Gora; Sakketa, Tekalign; Shah, Meera; Tadesse, Getaw; Walakira, John (2020-10)
Diese Studie zeigt Wege auf, wie Afrika sein Potenzial zur Sicherung der Versorgung mit Nahrungsmitteln für eine erschwingliche und gesunde Ernährung durch die nachhaltige Nutzung seiner eigenen Ressourcen ausschöpfen kann. ...

Contact Us | Impressum
Indexed by 
BASE
Theme by 
Atmire NV
 

 

Discover

Author
Kirui, Oliver K. (3)
Admassie, Assefa (2)Baraké, Evelyn (2)Baumüller, Heike (2)Börner, Jan (2)Chichaibelu, Bezawit B. (2)Collins, Julia (2)Daum, Thomas (2)Gatiso, Tsegaye (2)Gerber, Nicolas (2)... View MoreSubjectAfrica (3)Agricultural production (3)Food processing (3)Skill development (3)Value chain (3)Climate change (2)Crops (2)Digitalization (2)Employment (2)Energy (2)... View MoreClassification (DDC)300 Sozialwissenschaften, Soziologie, Anthropologie (3)333.7 Natürliche Ressourcen, Energie und Umwelt (3)
360 Soziale Probleme, Sozialdienste, Versicherungen (3)
370 Erziehung, Schul- und Bildungswesen (3)302.23 Medien (Kommunikationsmittel), Medienwissenschaft (2)320 Politik (2)330 Wirtschaft (2)340 Recht (2)350 Öffentliche Verwaltung (2)380 Handel, Kommunikation, Verkehr (2)... View MoreResource TypeArbeitspapier (3)... View MoreDate Issued2020 (2)2018 (1)

Browse

All of bonndocCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsClassification (DDC)Resource TypeOpen Access Fund (University Bonn)This CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsClassification (DDC)Resource TypeOpen Access Fund (University Bonn)

Contact Us | Impressum
Indexed by 
BASE
Theme by 
Atmire NV