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Identification, characterisation, and evaluation of bioactive plant-based compounds for the sustainable stabilisation of food packaging materials
(2022-04-05)
Typically, plastic packaging materials are produced using additives, like e.g. stabilisers, to introduce specific desired properties into the material or, in case of stabilisers, to prolong the shelf life of such packaging ......
Identifizierung, Charakterisierung und Evaluierung von bioaktiven sekundären Inhaltsstoffen für die nachhaltige Stabilisierung von Lebensmittelverpackungen
Kunststoffverpackungen werden üblicherweise ......
Identifizierung, Charakterisierung und Evaluierung von bioaktiven sekundären Inhaltsstoffen für die nachhaltige Stabilisierung von Lebensmittelverpackungen
Kunststoffverpackungen werden üblicherweise ......
Biosynthese und Analytik von Sesquiterpenen in Weinbeeren (Vitis vinifera)
(2016-05-17)
Mit dem Sesquiterpen Rotundon wurde 2008 erstmals ein Sesquiterpen als Schlüsselaromastoff im Wein identifiziert. Bis dato lagen nur wenige Informationen zu Sesquiterpenen in Vitis vinifera vor. Ziel dieser Arbeit war es ......
Sesquiterpenanalytik in Weinbeeren und Weinen mittels GC×GC–TOF–MS
(2022-08-05)
Sesquiterpene sind chemische Verbindungen, die aus drei Isopren-Einheiten bestehen und zur größten und strukturell vielfältigsten Klasse von Naturstoffen, den Terpenen, zählen.
In Weinbeeren (Vitis vinifera L.) ......
Analysis of sesquiterpenes in grapes and wines using GC×GC–TOF–MS
Sesquiterpenes are chemical compounds consisting of three isoprene units and belong to the largest and most structurally diverse ......
In Weinbeeren (Vitis vinifera L.) ......
Analysis of sesquiterpenes in grapes and wines using GC×GC–TOF–MS
Sesquiterpenes are chemical compounds consisting of three isoprene units and belong to the largest and most structurally diverse ......
Biosynthesis and Analysis of 3-Isobutyl-2-methoxypyrazine in Capsicum annuum (Bell Pepper) Plants
(2023-06-21)
3-Alkyl-2-methoxypyrazines (MPs) are highly odorous compounds occurring in a wide range of raw vegetables. Due to their high odor activity, they have been of great research interest. The most prominent MPs are 3-isopropy ...