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Transcriptomics and proteomics analysis to identify molecular mechanisms associated with meat quality traits
(2014-06-27)
Boar taint and water holding capacity (WHC) are important quality criteria in pig production and affect the financial output, the nutritional composition as well as the consumer appeal of pork. Both, boar taint and WHC are ......
Transcriptomics und Proteomics-Analyse zur Identifizierung molekularer Mechanismen von Fleischqualitätsmerkmalen
Ebergeruch und Wasserbindungsvermögen sind wichtige Qualitätskriterien des Schweinefleisches ......
Transcriptomics und Proteomics-Analyse zur Identifizierung molekularer Mechanismen von Fleischqualitätsmerkmalen
Ebergeruch und Wasserbindungsvermögen sind wichtige Qualitätskriterien des Schweinefleisches ......
Temperature-dependent development of porcine skeletal muscle cells in an in-vitro model
(2024-01-25)
Satellite cells are quiescent myogenic stem cells and it is possible to derive an in-vitro model of these cells. This in-vitro model can be used to represent myogenesis using proliferating myoblasts and differentiating ...