Search
Now showing items 1-4 of 4
Bioökonomie in Nordrhein-Westfalen: Eine Studie zur Neuausrichtung der NRW Bioökonomiestrategie ; Abschlussbericht
(2021-09-28)
Um die Eckpunkte einer neuen Bioökonomiestrategie NRW zielgruppengerecht zu formulieren, sollten im Rahmen dieser Studie lokale Potenziale und bioökonomische Initiativen auf Kreisebene identifiziert werden. Für einen ...
From Potentials to Reality: Transforming Africa’s Food Production: Investment and policy priorities for sufficient, nutritious and sustainable food supplies
(2020-10)
This study identifies ways in which Africa can realize its potential to secure a supply of food for affordable and healthy diets through the sustainable use of its own resources. The focus is on investment, cooperation, ...
Von den Potenzialen zur Realität: Wie die afrikanische Lebensmittelproduktion gesteigert werden kann: Investitionen und politische Prioritäten für eine ausreichende, nährstoffreiche und nachhaltige Lebensmittelversorgung
(2020-10)
Diese Studie zeigt Wege auf, wie Afrika sein Potenzial zur Sicherung der Versorgung mit Nahrungsmitteln für eine erschwingliche und gesunde Ernährung durch die nachhaltige Nutzung seiner eigenen Ressourcen ausschöpfen kann. ...
Factors affecting consumption of edible insects as food: entomophagy in Myanmar
(2023-05-26)
With the world’s population rapidly increasing, food security and malnutrition have emerged as critical issues. Edible insects offer an alternative protein source that requires less land and water than conventional livestock ...