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Annual Report 2015: Program of Accompanying Research for Agricultural Innovation - PARI
(2016-04)
PARI Annual Report 2015 The Program of Accompanying Research for Agricultural Innovation (PARI) brings together partners from Africa, India and Germany to contribute to sustainable agricultural growth and food and nutrition ...
From Potentials to Reality: Transforming Africa’s Food Production: Investment and policy priorities for sufficient, nutritious and sustainable food supplies
(2020-10)
This study identifies ways in which Africa can realize its potential to secure a supply of food for affordable and healthy diets through the sustainable use of its own resources. The focus is on investment, cooperation, ...
Strategies for Scaling Agricultural Technologies in Africa
(2018)
Africa agriculture requires a systematic way of bringing technologies with very high potentials to scale. This book aims to bridge this gap in knowledge, by reviewing the existing knowledge on scaling technologies and ...
Von den Potenzialen zur Realität: Wie die afrikanische Lebensmittelproduktion gesteigert werden kann: Investitionen und politische Prioritäten für eine ausreichende, nährstoffreiche und nachhaltige Lebensmittelversorgung
(2020-10)
Diese Studie zeigt Wege auf, wie Afrika sein Potenzial zur Sicherung der Versorgung mit Nahrungsmitteln für eine erschwingliche und gesunde Ernährung durch die nachhaltige Nutzung seiner eigenen Ressourcen ausschöpfen kann. ...
Innovations to overcome the increasingly complex problems of hunger: Alternative Pathways towards Food Security
(2018-07)
Transforming rural areas and increasing the productivity of smallholder farms are indispensable to meet the goal of overcoming hunger and malnutrition. After years of improvements, hunger levels rose again in 2016. Of the ...
Innovations pour surmonter les problemes complexe de la faim: Voies alternatives vers la sécurité alimentaire
(2018-07)
La transformation des zones rurales et l‘augmentation de la productivité des petites exploitations sont indispensables pour atteindre l‘objectif de vaincre la faim et la malnutrition. Parmi les 815 millions de personnes ...