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From Potentials to Reality: Transforming Africa’s Food Production: Investment and policy priorities for sufficient, nutritious and sustainable food supplies
(2020-10)
This study identifies ways in which Africa can realize its potential to secure a supply of food for affordable and healthy diets through the sustainable use of its own resources. The focus is on investment, cooperation, ...
Von den Potenzialen zur Realität: Wie die afrikanische Lebensmittelproduktion gesteigert werden kann: Investitionen und politische Prioritäten für eine ausreichende, nährstoffreiche und nachhaltige Lebensmittelversorgung
(2020-10)
Diese Studie zeigt Wege auf, wie Afrika sein Potenzial zur Sicherung der Versorgung mit Nahrungsmitteln für eine erschwingliche und gesunde Ernährung durch die nachhaltige Nutzung seiner eigenen Ressourcen ausschöpfen kann. ...
Doubling the Maize Yield in Africa through better Crop Management: Results from a crop simulation model to inform policy and research
(2018-01)
Despite the importance of maize as a staple crop for food security in Africa, yields in the region are very low in comparison to the rest of the world. To keep up with growing demand, increasing the productivity of Africa’s ...
Doubler le rendement du maïs en afrique grâce à une meilleure gestion des cultures: Résultats d’un modèle de simulation de culture pour éclairer les politiques et la recherche
(2018-01)
Malgré l’importance du maïs en tant que culture de base pour la sécurité alimentaire en Afrique, les rendements dans la région sont très faibles par rapport au reste du monde. Pour répondre à la demande croissante, il est ...