Landwirtschaftliche Fakultät: Suche
Anzeige der Dokumente 1-3 von 3
Identification, characterisation, and evaluation of bioactive plant-based compounds for the sustainable stabilisation of food packaging materials
(2022-04-05)
Typically, plastic packaging materials are produced using additives, like e.g. stabilisers, to introduce specific desired properties into the material or, in case of stabilisers, to prolong the shelf life of such packaging ......
Identifizierung, Charakterisierung und Evaluierung von bioaktiven sekundären Inhaltsstoffen für die nachhaltige Stabilisierung von Lebensmittelverpackungen
Kunststoffverpackungen werden üblicherweise ......
Identifizierung, Charakterisierung und Evaluierung von bioaktiven sekundären Inhaltsstoffen für die nachhaltige Stabilisierung von Lebensmittelverpackungen
Kunststoffverpackungen werden üblicherweise ......
Acceptance Analysis of New Technology for Sustainable Water Management and Sanitation: A Case Study of Operating Farm Households in the Mekong Delta, Viet Nam
(2005)
Recent development in agricultural und industrial production leads to increasing pollution of the water sources in the Mekong Delta of Vietnam. According to the "Vietnam Environment Monitor 2003 - Water", no safe drinking ...
Visualisierung der Krankheitsentwicklung von Falschem Mehltau an Gurken durch Pseudoperonospora cubensis mittels Thermografie
(2005)
Der Epidemieverlauf des Falschen Gurkenmehltaus durch den obligat biotrophen Erreger Pseudoperonospora cubensis ist in starkem Maße von Umweltbedingungen abhängig. In der vorliegenden Arbeit ermöglichte die kleinräumige ...