E-Dissertationen: Suche
Anzeige der Dokumente 1-2 von 2
Transcriptomics and proteomics analysis to identify molecular mechanisms associated with meat quality traits
(2014-06-27)
Boar taint and water holding capacity (WHC) are important quality criteria in pig production and affect the financial output, the nutritional composition as well as the consumer appeal of pork. Both, boar taint and WHC are ......
Transcriptomics und Proteomics-Analyse zur Identifizierung molekularer Mechanismen von Fleischqualitätsmerkmalen
Ebergeruch und Wasserbindungsvermögen sind wichtige Qualitätskriterien des Schweinefleisches ......
Transcriptomics und Proteomics-Analyse zur Identifizierung molekularer Mechanismen von Fleischqualitätsmerkmalen
Ebergeruch und Wasserbindungsvermögen sind wichtige Qualitätskriterien des Schweinefleisches ......
Genomic indicators for boar taint and fertility in Landrace and Large White populations
(2021-06-14)
Castration of male piglets in their first week of life is a commonly used but critically reflected method to avoid boar taint. Fattening of entire males represents a long-term sustainable alternative to castration but ......
Genomische Indikatoren für Ebergeruch und Fruchtbarkeit in Landrasse- und Edelschweinpopulationen
Die Kastration männlicher Ferkel in ihrer ersten Lebenswoche zur Vermeidung von Ebergeruch wird ......
Genomische Indikatoren für Ebergeruch und Fruchtbarkeit in Landrasse- und Edelschweinpopulationen
Die Kastration männlicher Ferkel in ihrer ersten Lebenswoche zur Vermeidung von Ebergeruch wird ......