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Vocational Education and Training for Farmers and Other Actors in the Agri-Food Value Chain in Africa
(2018-01)
The study analyzes the current state of Agricultural Technical and Vocational Education and Training (ATVET) in Africa and presents its challenges and opportunities. A review of the ATVET in selected Sub-Saharan Africa ...
Women in African Agriculture: Integrating Women into Value Chains to Build a Stronger Sector
(2018-10)
Women are under-acknowledged participants in Africa’s agriculture and food sector, supplying a large share of the labour, but facing significant obstacles, including unequal access to land, traditional division of labour, ...
Skill Development in Indian Agriculture and Food Processing Sectors: A Scoping Exercise
(2019-09)
The a griculture and food sector in India employ a significant proportion (about 44 percent) of the workforce, the majority of whom are not very educated and lack formal or informal skill training. Hence, they are unable ...
From Potentials to Reality: Transforming Africa’s Food Production: Investment and policy priorities for sufficient, nutritious and sustainable food supplies
(2020-10)
This study identifies ways in which Africa can realize its potential to secure a supply of food for affordable and healthy diets through the sustainable use of its own resources. The focus is on investment, cooperation, ...
Wie man Kenntnisse und Fertigkeiten für die landwirtschaftliche Mechanisierung in Afrika entwickelt: Historische Beispiele aus den Vereinigten Staaten und Deutschland
(2018-01)
Landwirtschaftliche Mechanisierung steht heute ganz oben auf der politischen Agenda vieler afrikanischer Länder, aber nur wenige der Bestrebungen betonen die Förderung von Kenntnissen und Fertigkeiten (siehe PARI Policy ...
Von den Potenzialen zur Realität: Wie die afrikanische Lebensmittelproduktion gesteigert werden kann: Investitionen und politische Prioritäten für eine ausreichende, nährstoffreiche und nachhaltige Lebensmittelversorgung
(2020-10)
Diese Studie zeigt Wege auf, wie Afrika sein Potenzial zur Sicherung der Versorgung mit Nahrungsmitteln für eine erschwingliche und gesunde Ernährung durch die nachhaltige Nutzung seiner eigenen Ressourcen ausschöpfen kann. ...
Leveling the playing field for women in African agriculture: Interventions to address gender-based inequalities
(2020-03)
Women provide about 40% of agricultural labour in Africa (albeit with variations across countries), excluding time allocated to livestock, food processing and marketing. Most of that time is spent on crop production. Despite ...
How to develop Knowledge and Skills for Mechanization in Africa: Historical examples from the United States and Germany
(2018-01)
Agricultural mechanization is now high on the policy agenda of many African countries, yet few of these efforts emphasize the development of knowledge and skills. However, without the appropriate knowledge and skills, using ...
Verbesserung der Beschäftigungsaussichten für die ländliche Jugend Afrikas: Wie der Agrarsektor für die langfristige Schaffung von Arbeitsplätzen genutzt werden kann
(2017-11)
Die ländliche Jugend Sub-Sahara Afrikas (SSA) ist eine wichtige, jedoch unzureichend genutzte Ressource für landwirtschaftliches Wachstum und wirtschaftliche Entwicklung in der Region. In ländlichen Gebieten stellt die ...
Améliorer les perspectives d'emploi pour la jeunesse rurale d'afrique: Exploiter le pontentiel du secteur agricole pour la creation d’emploi à long terme
(2017-11)
La prévalence d’emplois vulnérables constitue le principal défi du marché du travail dans les zones rurales. L’organisation Internationale du travail estime que parmi les jeunes travailleurs de l’Afrique subsaharienne ...